Bladgoud voor een exclusieve touch

Goud is een trendkleur dat nooit uit de mode gaat. Het geeft je interieur dat kleine extraatje dat het nodig heeft en kan zowel subtiel als extravagant zijn. Psmlighting heeft een groot gamma aan verschillende goudkleuren, maar een speciale collectie daarin is toch wel de verschillende kleuren bladgoud. Bladgoud is een fijn en kostbaar materiaal dat toch wel de exclusiviteit van je interieur in de verf zet.

Psmlighting staat bekend voor haar in-house productie en Belgische topkwaliteit. Daaronder valt dus ook het zelf bekleden van onze armaturen met bladgoud. Onze medewerkers gaan nauwkeurig en fijn aan het werk om ervoor te zorgen dat het bladgoud zorgvuldig aangebracht wordt en de koepel een mooi geheel vormt. Het proces van het bekleden is niet eenvoudig en vraagt heel wat tijd voor het droogproces na elke laag. Een tof aspect van bladgoud is dus ook dat elke koepel uniek is, wat opnieuw exclusiviteit garandeert.

In ons gamma hebben we twee productfamilies die standaard verkrijgbaar zijn met bladgoud: Mona Lisa en Hangover. Beide families bestaan uit koepels die aan de binnenkant handmatig door onze medewerkers met bladgoud bezet worden. De Mona Lisa koepels zijn vervaardigd uit glas en geven in combinatie met het bladgoud een warm en gezellig licht. Ze zijn zowel als pendel of als plafondverlichting verkrijgbaar in verschillende maten (van Ø120 tot Ø550).

Onze Hangover familie is nieuw in het gamma en wordt gemaakt uit metaal. Net zoals bij de Mona Lisa armaturen worden de koepels met de hand bezet met bladgoud. De koepels worden als pendel gemonteerd met een textielkabel waarvan het kleur ook volledig zelf gekozen kan worden, net zoals de buitenkant van de koepel. Standaard is de Hangover verkrijgbaar in drie maten: Ø340 – Ø500 – Ø700. Passen deze maten niet in jouw interieur? De koepels zijn op maat ook verkrijgbaar in andere diameters.

Wil je een andere armatuur laten bekleden met bladgoud? Dat kan! Bij psmlighting komen heel wat armaturen in aanmerking om te combineren met bladgoud. Armaturen en prijs steeds op aanvraag.