Info Covid-19

Psmlighting blijft doorgaan, ook in tijden waarin dat niet altijd van zelfsprekend is. Als klant kan je altijd op ons blijven rekenen. Onze productie draait voor de volle 100% en onze kantoren zijn open. Om jou zo veilig mogelijk dezelfde goede service te bieden, nemen ook wij de nodige voorzorgsmaatregelen.

1. Showroom

Onze showroom is open van maandag tot vrijdag van 8u30-17u30 en op zaterdag van 9u-12u en is vrij toegankelijk voor iedereen. Aangezien wij maar een beperkt aantal klanten kunnen toelaten, raden wij je aan om ons op voorhand op de hoogte te brengen van je bezoek.

Wil je langskomen voor een lichtstudie of lichtplan? Heb je bouw- of renovatieplannen en wil je psmlighting inschakelen? Maak dan op voorhand een afspraak met een van onze lichtadviseurs. Projecten voor een volledige woning, kantoorgebouw of toonzaal vragen tijd en daarom is het belangrijk dat wij ons voldoende kunnen voorbereiden. Indien mogelijk kan je ons vooraf plannen en/of foto's bezorgen van je project.

Maak je afspraak telefonisch op 09 374 19 51 of via mail naar info@psmlighting.be.

SHOWROOM NL

2. Afhalingen en leveringen

Onze productie gaat op een normale manier verder. Wij garanderen de veiligheid van al onze werknemers zodat wij een vlotte levering kunnen blijven aanbieden. Alle standaard goederen kunnen dus volgens de normale levertermijnen geleverd worden. Psmlighting is niet verantwoordelijk voor vertragingen bij transport.

Bestellingen kunnen ook steeds afgehaald worden. Daarvoor vragen wij om aan te bellen bij ons logistiek magazijn.

LOGISTIEK NL

3. Algemene maatregelen

  • Draag steeds een mondmasker
  • Ontsmet en was je handen regelmatig
  • Houd voldoende afstand

Draag zorg voor elkaar en tot binnenkort!

AFSTAND NL