Made to measure

Bij psmlighting deinzen we voor niets terug en ook maatwerk schrikt ons niet af. Integendeel, het is een van onze specialiteiten. Elk interieur en elke woning is anders en heeft zijn eigen noden. Daarom vinden we het bij psmlighting heel belangrijk om de klant tegemoet te komen en ons in te zetten om net datgene aan te bieden, wat de klant nodig heeft. Vaak gaat dat dus om maatwerk.

Iets wat wij bijna uitsluitend op maat maken zijn onze Times en Stella Line profielen. Het Times profiel is een strakke en moderne opbouw ledlijn die verkrijgbaar is in alle mogelijke maten en vormen. Van één rechte lijn, tot een hoek en zelfs een kader. Bij psmlighting vindt je altijd de maat die bij jouw project past.

De Stella Line is dan weer een profiel dat volledig zelf kan samengesteld worden door de klant. Hij of zij kiest de lengte, de kleur en de uitvoering. Op het Stella Line profiel combineer je ledlijnen met opbouwspots, pendels met inbouwspots of zelfs richtbare spots, noem maar op. De combinaties zijn eindeloos.

Niet alleen profielen zijn verkrijgbaar op maat, ook plafondbasissen en pendelcombinaties kunnen wij volledig personaliseren. Vind je in ons gamma niet de maat die perfect boven jouw tafel past? Contacteer ons, geef ons de geschikte maten door en wij maken met veel plezier een offerte voor je op maat.

Heb je zelf ook een project in het vooruitzicht dat nood heeft aan verlichting op maat? Stuur ons een mailtje of bel ons voor meer informatie of maak een afspraak bij een van onze lichtadviseurs in de toonzaal voor professioneel lichtadvies.