Nieuwe prijslijst 01/07/2020

De laatste maanden is er een wereldwijd tekort ontstaan aan bepaalde basisgrondstoffen. Die schaarste leidt bij onze leveranciers niet alleen tot langere levertermijnen, maar ook tot extreme stijging van de prijzen.

Zelf hebben wij een prijsverhoging zo lang mogelijk proberen te beperken, maar nu zien wij ons bij psmlighting genoodzaakt om ook onze prijzen aan de stijging van de grondstofprijzen aan te passen. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze producten blijven garanderen.

Vanaf 1 juli 2021 zullen wij een prijsstijging van 5% doorvoeren die van toepassing is op alle producten, zowel het indoor als outdoor gamma.

De meest recente prijzen zal je binnenkort kunnen terugvinden op onze website. De nieuwe prijslijst kan je steeds downloaden op ons B2B-portaal of klik hier om de prijslijst aan te vragen.

Zoals altijd kan u steeds rekenen op de goede service en ondersteuning van psmlighting. Wij doen er alles aan om jullie zoals altijd hoogwaardige producten aan te bieden. Ons team staat dagelijks klaar voor uw vragen, aarzel niet om ons te contacteren.