4T4

4T4 in Aalter is een exclusieve ontmoetingsplek voor professionelen. Je kan er technisch uitgeruste vergaderruimtes huren of workshops organiseren in de ruime zaal. Daarnaast is er ook een lounge ruimte waar je gezellig kan pauzeren.

Dit alles doe je onder onze Jacob opbouwspots. Hun elegante design past perfect bij de landelijke inrichting van de ruimtes. Dit project toont dat Jacob een zeer veelzijdige armatuur is. Hij kan zowel dienen als efficiënte verlichting tijdens het vergaderen. Daarom werd hij in de vergaderruimte gecombineerd per 4 op een Juba balk. Anderzijds werden ze ook in de lounge ruimte ingezet op de schuine plafonds als sfeerverlichting. Als laatste werden ze ook in de bar geïnstalleerd om de lijn doorheen alle ruimtes mooi door te trekken. Vooral op de houten balken komen de Jacob spots volledig tot hun recht.

Op vraag van de zaakvoerster ontwierpen we voor de lounge ruimte een staande lamp op maat. De verschillende kniegewrichten maken de lamp zeer flexibel en geven het geheel een iet wat industriële look. Het glas rond de lamp werd binnenin met bladgoud bezet om een warme en uitnodigende uitstraling te creëren.

Ook buiten mochten we de landelijke sfeer extra in de verf zetten met onze Polo wandlichten. Deze vormen een prachtig geheel met de zwarte smeedijzeren ramen en deuren.

Heb jij zelf ook een project in het vooruitzicht waarbij de verlichting moet afgestemd worden op het interieur? Contacteer ons voor meer informatie. 

Gerelateerde producten