Appartement Aalter

Voor de verlichting van hun gloednieuw appartement kwamen de eigenaars aankloppen bij psmlighting. We stelden een lichtplan op volgens hun stijl en de noden van de verschillende ruimtes. Het resultaat is een strakke, moderne uitstraling met hier een daar een speelse twist.

Bij het binnenkomen wordt je meteen verwelkomd door de Shake plafondarmatuur die ook meteen de trap mee verlicht. Verder in de zithoek is het Flex die de aandacht trekt. De naam verraadt het al, maar deze armatuur heeft drie flexibele armen die je in eender welke richting kan plaatsen. Een speelse toets in het moderne geheel. De zwarte afwerking van de armaturen past daarnaast perfect bij de zwart metalen trap.

In de keuken spelen strakke lijnen de hoofdrol. Boven het keukeneiland met aansluitende tafel kozen we voor een monorail in het zwart. Boven het aanrecht stelden we voor om richtbare Capa X AC spots te gebruiken. Deze spots hebben een krachtige LED van 700lm waarmee ze het aanrecht meer dan voldoende verlichten. Voor het gedeelde met de tafel wilden de eigenaars het iets gezelliger maken en kozen ze voor Iconic hanglampen. De conische vorm gaat samen met die van de Shake in de inkom.

Tenslotte werd dezelfde Capa X AC spot als in de keuken gebruikt in het gastentoilet.

Heb je zelf ook een project in het vooruitzicht? Contacteer ons vrijblijvend voor professioneel lichtadvies.

Gerelateerde producten