Appartement Knokke

De eigenaars van dit residentieel appartement in Knokke schakelden psmlighting in om samen een lichtplan op te stellen voor hun nieuwe woonst. Onze lichtadviseur ging aan de slag en integreerde alle wensen van de klanten in het finale voorstel.

Doorheen de volledige woning vind je het Equal Click Systeem terug. Dit innovatieve systeem bestaat uit een hele reeks inbouwspots die naadloos overgaan in het plafond. Weg met zichtbare randen en ringen dus. In de keuken, leefruimte, slaapkamer en het toilet kozen de eigenaars voor de e-click Anna met vaste ledmodule. In de badkamer werd de e-click Aqua geïnstalleerd. Deze spot voorzien we met een glaasje voor de lichtbron zodat er geen water kan binnendringen in het toestel. Een laatste product dat we gebruikten uit de Equal Click collectie is de e-click Reza, een inbouwbasis voor opbouwspots met een naadloze rand.

In de leefruimte vind je naast het Equal Click Systeem ook onze Jacob spots terug. Deze benadrukken het schilderij en de muren en dienen dus als accentverlichting in de ruimte. Boven de eettafel hangt een combinatie van Mero pendels met Moby Deco hanglampen. Samen vormt dit een strak en gezellig geheel dat perfect past bij het interieur. Als laatste toevoeging kozen de eigenaars nog voor een James staande lamp in de zithoek.

Op de bovenverdieping bevinden zich zowel een werkruimte als een ontspanningsruimte. In een werkruimte is efficiënt en voldoende licht zeer belangrijk. Daarom stelden we hier rails voor met de Capa X die voorzien is van een vaste en krachtige ledmodule. Het voordeel aan railsystemen is dat je de spots op elk moment van plaats kan veranderen. Voor de ontspanningsruimte hadden de eigenaars een opvallende wens: zou wouden hanglampen boven de pooltafel die dezelfde kleuren hadden als de tafel zelf. In dit geval stelden we de Shake hanglamp voor die zowel aan de binnen- als aan de buitenkant in een RAL kleur gelakt werd. De buitenkant komt overeen met de donker grijze constructie van de tafel en de binnenkant met de oranjerode doek van de pooltafel. Een mooi en subtiel detail. Daarnaast vind je in deze ruimte opnieuw Jacob spots terug als accentverlichting en onze Equal Click Tubes.

Als kers op de taart voorzagen we op verschillende plaatsen in het appartement ledlijnen op maat. Ledlijnen geven altijd en overal een subtiele toets aan het geheel en leggen accenten waar nodig. Ze komen terug in de zithoek, keuken en bijkeuken.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw project? Aarzel niet om ons te contacteren.

Gerelateerde producten