Blackboxx

Blackboxx


Werken in stijl, dat doe je bij Blackboxx in Brugge. Deze co-working spaces zijn ultra modern en strak ingericht met als centrale kleuren zwart en wit. Het hele gebouw bevat kantoren, vergaderruimtes, een bar en zelfs een prachtig industriële loft.

In kantoorruimtes is het uitermate belangrijk om genoeg en efficiënt licht te hebben. Daar zorgden wij voor met onze Times ledprofielen die naadloos overgaan in het witte plafond. De profielen geven meer dan genoeg lumen en zijn de perfecte verlichting voor bureaus en vergaderruimtes.

Door de gangen word je begeleid door de Flou opbouw luminaires. Zij doen goed hun job als extra verlichting waar nodig. In de trappenhal van de kantoorruimtes hangen de railsystemen met richtbare Mero spots. Deze kunnen ten allen tijde aangepast worden, want de spots kan je gewoon verplaatsen op de rail.

De bar is dan weer gezellig donker en ook daar kan je ons railsysteem met Mero spots bewonderen. Dan wel in het zwart. De rail is bijna onzichtbaar op het zwarte plafond en de spots belichten de bar op een heel discrete manier.

De industriële en strakke stijl wordt ook in de loft volledig doorgetrokken. Boven de zithoek brengt een rail met Mero spots sfeer en gezelligheid. Pluspunt: je interieur anders opstellen is geen enkel probleem, de spots kunnen simpelweg mee veranderen. Zo blijft elk hoekje altijd perfect belicht. In de keuken, in de badkamer en op het terras vertoef je onder de Flou luminaires die ook hier afgestemd werden met de kleur van het plafond.

Ben je zelf ook op zoek naar tijdloze verlichting voor jouw project? Neem gerust met ons op en we bekijken samen de mogelijkheden.

Gerelateerde producten