Gerenoveerde hoeve Adinkerke

Deze oude hoeve werd goed onder handen genomen door de nieuwe eigenaars die er een prachtige woonst van maakten. Voor de verlichting schakelden ze ons in om een gepast lichtplan te ontwerpen afgestemd op de renovatieplannen.

De binnenkant van de hoeve werd getransformeerd naar een strak, modern, maar toch warm interieur. Zowel boven de eettafel als in de zithoek opteerden we voor Jacob pendels. Voor de zithoek voorzagen we langere textielkabels om de pendels langs het houten gebinte naar beneden te leiden in de ruimte. Het geheel is zeer harmonieus en subtiel. De zithoek werd verder op de houten balken aangevuld met Jacob spots als accentverlichting.

In de ontspanningsruimte is de biljarttafel het centrale element. Hier zorgen onze Maestro for Shade hanglampen met grote lampenkappen ervoor dat je de bal niet mis kan slaan. De gouden binnenkant van de lampenkappen geven daarnaast ook een exclusievere touch aan het geheel.

Een van de oude schuren kreeg een volledig nieuwe invulling. De eigenaars lieten er een oase van ontspanning creëren met een ruim binnenzwembad. In vochtige ruimtes is het belangrijk dat de verlichting daaraan aangepast wordt. Dat deden we dan ook met onze Jacob spots. Ze werden geanodiseerd zodat de behuizing niet kan roesten door contact met vocht en eventueel chloor.

Voor de buitengevels kozen de eigenaars voor de Polo collectie. Deze passen perfect bij de landelijke sfeer van de hoeve. Er werden vier verschillende modellen wandarmaturen gecombineerd over het volledige domein.

Heb je zelf ook een renovatieproject in het vooruitzicht? Contacteer ons voor meer informatie!