Luxe appartement Nieuwpoort

In samenwerking met interieurarchitect Vincent Vangheluwe tekenden we een lichtplan uit op maat van dit luxe appartement in Nieuwpoort. Doorheen het volledige appartement komen twee armaturen prominent terug: Jacob en Stiletto.

In de leefruimte schoven we de Jacob spots naar voren. Deze geven voldoende licht in de ruimte, kunnen gedimd worden om sfeer te creëren en zijn ook perfect als accentverlichting op de wand. Dezelfde Jacob spots komen terug in het toilet, de trappenhal en de slaapkamer met bijhorende badkamer. In de laatste ruimtes opteerden we voor witte armaturen in plaats van zwarte. Vooral in de slaapkamer mocht de verlichting niet alle aandacht naar zich toe trekken. Die aandacht is weggelegd voor het prachtige zicht op zee. Afhankelijk van de ruimte, kijken we bij psmlighting dus niet alleen naar functie, maar ook naar de integratie in het interieur en de omgeving.

In de keuken, eetkamer en bureau kozen we samen met de klant voor het Stiletto systeem. Met dit systeem verbind je verschillende armaturen met elkaar. Op die manier is er slechts één lichtpunt nodig. In de keuken en het bureau stelden we de krachtige Zia spots voor. Deze voorzien meer dan voldoende licht waar nodig. Boven de eettafel combineerden we het systeem met Mero en Moby Opal hanglampen.

Ben je zelf ook op zoek naar de geschikte verlichting voor jouw project? Contacteer ons gerust voor meer informatie!

Gerelateerde producten