Marie Méro Aalter

Hoofdkantoor Marie Méro

Het kledingmerk Marie Méro staat voor verfijning en evenwicht. We kregen dan ook als opdracht om deze kernwoorden door te trekken in de verlichting van het hoofdkantoor te Aalter. Het interieur is strak, modern en minimalistisch net als onze verlichting. Match made in heaven dus.

Times kaders voor een open gevoel

De inkomhal is groot en creëert een gevoel van openheid. Onze Times kaders waren de ideale oplossing om dat gevoel te bewaren. Tegelijk springen ze ook direct in het oog wanneer je binnenkomt.

Verstelbare Mero spots

In de showroom kozen we voor railsystemen met richtbare Mero spots over de volledige ruimte. Het grote voordeel van een railsysteem is dat de spots zonder enig probleem op een andere plaats op de rail geklikt kunnen worden.

Dezelfde railsystemen hangen ook in de etalage waar ze de nieuwste ontwerpen in de spotlights zetten. De verlichting kan ook daar volledig aangepast worden aan de positie van de mannequins.

Ontspannen onder de Mero pendels

De boog moet niet altijd gespannen staan. Aan de bar van Marie Méro kan je zonder zorgen even genieten onder de stijlvolle Mero pendels. Deze zorgen voor een opvallende toets in de lijn van het zwart-witte interieur.

Onze Betaplus opbouwspots en Spinner X inbouwspots zorgen doorheen het volledige gebouw voor extra licht.

Besturingssysteem DALI

De verlichting in het gebouw is volledig Dali-gestuurd. Dat systeem creëert heel wat mogelijkheden qua sturing en dimming van de verlichting. Bovendien maakt die sturing het ook mogelijk om het gebouw ’s avonds mooi te verlichten tegen een lage energiekost.

Inspiratie opgedaan voor jouw eigen project? Aarzel dan niet om ons te contacteren via dit formulier.