Marie Méro Antwerpen

Het Belgische modemerk Marie Méro opende in juli 2020 een nieuwe flagship store in hartje Antwerpen. Om de winkel piekfijn in orde te brengen, kwamen ze opnieuw bij psmlighting ten rade om de gepaste verlichting te voorzien.

Het is intussen niet de eerste winkel van Marie Méro waarvoor we een lichtplan uitwerken, dus we weten al goed wat de noden zijn. Als algemene verlichting doorheen de volledige winkel voorzien we daarom rails met bijhorende Mero spots. De spots zijn uitgerust met een speciale ledmodule met
CRI90 en een hoge lumenwaarde. Daardoor zullen de kleuren van de stoffen altijd zo reëel mogelijk weergegeven worden. Het voordeel van zulke railsystemen is dat alle spots afzonderlijk van plaats kunnen veranderen. Op die manier kunnen de spots dus altijd naar wens gepositioneerd worden, want in winkels verandert de inrichting of de positie van paspoppen regelmatig.

Naast de Mero opbouwspots, kozen we aanvullend ook voor Luxor inbouwspots. Deze armaturen werden net zoals de opbouwspots voorzien van een speciale ledmodule met CRI90 en heel wat lumen. De Luxors kan je dan wel niet verplaatsen, ze zijn wel richtbaar zodat het licht ook via deze armaturen op elk moment aangepast kan worden naar gelang de inrichting van de winkel.

Om het geheel allemaal wat gezelliger te maken, richtte Marie Méro twee aangename zithoekjes in. Hier kunnen de mannen vertoeven onder onze Moby pendels terwijl de vrouwen naar hartenlust verder shoppen. En ook aan de kassa betaal je in stijl. Daar zorgen de Mero pendels voor een klare kijk op de rekening.

Heb je zelf ook een winkel waarin je je producten in de spotlights wil zetten? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Gerelateerde producten