Modern landelijke keuken

Een keuken op maat, vraagt verlichting op maat. Daar zijn we ons bij psmlighting volledig van bewust. Voor deze modern landelijke keuken werkten onze lichtadviseurs een Stella Line uit op basis van het kookeiland. De lengte van het profiel komt volledig overeen met de lengte van het keukenblad.

Daarnaast heeft het kookeiland twee functies: enerzijds is er de eettafel, anderzijds het gedeelde met de spoelbak. Die onderverdeling komt ook terug in het Stella Line profiel. Boven de tafel kozen de eigenaars voor Spazio pendels. We stelden voor om deze aan de binnenkant in het goud te lakken om een warme sfeer te creëren die samengaat met het hout van de wandkasten. Boven de spoelbak stellen we steeds onze Zia spots voor. Deze kleine, maar krachtige downlighters stralen voldoende licht uit en komen het beste tot hun recht als ze in groepjes van drie gecombineerd worden.

De Stella Line is dus van alle markten thuis en kan gezelligheid en functionaliteit zonder problemen met elkaar combineren. Zoek jij zelf ook een systeem dat op maat van jouw interieur kan gemaakt worden? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Project in samenwerking met Trust BV - Vincent Van Gheluwe Decoration.

Gerelateerde producten