Moderne bungalow

Dat we bij psmlighting gespecialiseerd zijn in maatwerk komt in dit project nogmaals naar voren. Op vraag van de eigenaars van deze nieuwbouw bungalow werden er heel wat ledlijnen op maat voorzien en enkele armaturen werden aangepast naar hun wensen.

De keuken is het pronkstuk van de woning. Hier kozen we voor een Times LED met laag profiel van 45mm. Het profiel werd speciaal gemaakt op lengte van het kookeiland, zijnde 4m20. Daarnaast werden er in de kasten en boven het fornuis ledlijnen ingebouwd in de legplanken. De ledlijnen zorgen voor een verlengend effect en geven ook nog eens heel subtiel extra licht.

De keuken vormt samen met de leefruimte één groot geheel. Als algemene verlichting stelden we ons Equal Click System voor, een innovatief systeem met naadloze inbouwspots. De eigenaars waren meteen enthousiast, aangezien dit volledig bij de strakke en moderne stijl van de woning past. Uiteindelijk kozen ze de E-CLICKYOKO met DC ledmodule van 1200lm. In de leefruimte voegden we nog enkele richtbare Jacob spots toe om hier en daar een accent te kunnen leggen op de muren. De Jacob spots zijn bovendien gemonteerd op naadloze inbouwbasissen, de E-CLICKREZA.

Boven de eettafel hangen onze Mero pendels. Deze werden aangepast met dezelfde DC ledmodule zoals de spots, zodat er in de gehele ruimte hetzelfde licht zou schijnen. De hanglampen werden telkens op een verschillende hoogte gemonteerd om een speelse toets te geven aan de ruimte.

In de nachthal, slaapkamers en badkamers opteerden de eigenaars voor de Koza inbouwspot. Ook deze werden voorzien van dezelfde DC ledmodule zoals in de andere ruimtes van de woning. In de badkamers werden er telkens ledlijnen voorzien boven de spiegel als extra verlichting. In de slaapkamer van de eigenaars zelf wou de vrouw graag een accent in haar dressing. Daar werden opnieuw ledlijnen ingebouwd in de planken. Tenslotte is er nog het toilet, dat zeker gezien mag worden. Ook daar vind je een ledlijn terug, deze keer verticaal gepositioneerd achter een valse wand. 

Wens jij ook professioneel lichtadvies voor je project? Aarzel niet om ons te contacteren.

Gerelateerde producten