Moderne keuken

De keuken is het hart van het huis, wordt vaak gezegd. En terecht, in deze woning is het een gezellige plek geworden om met het hele gezin te vertoeven. Wij mochten daarvoor de geschikte verlichting voorzien.

Aan de eettafel wensten de eigenaars een speels samenspel van pendels. Hiervoor schoven we onze Spazio armaturen naar voren. Deze werden willekeurig gerangschikt boven de tafel en vormen een dynamisch geheel. De hanglampen zijn uitgerust met een krachtige, dimbare LED. Perfect voor ruimtes waar verschillende stemmingen moeten gecreëerd worden.

Boven het aanrecht zelf is veel licht geen overbodige luxe. Daar stelden we voor te werken met een Stella Line profiel op maat met geïntegreerde Times LED boven de spoelbak. Op de ene zijkant werden er Jacob spots toegevoegd om de kasten en de frigo te belichten. Op het andere uiteinde bieden de Zia LED spots extra verlichting. Daarnaast werden er nog op verschillende plaatsen ledlijnen ingebouwd, o.a. in de legplanken.

Als finishing touch vind je op de wand een aangenaam duo terug. De George wandlichten brengen sfeer en zijn een leuk accent op de witte muur.

Ben je zelf ook op zoek naar de geschikte verlichting voor jouw keuken? Contacteer ons voor meer informatie!

In samenwerking met Architectenbureau NaertGerelateerde producten