Moderne villa

Een nieuwbouw woning vraagt om een aangepast lichtplan. Voor deze woning gingen we samen met de eigenaars aan de slag om hun nieuwe thuis te voorzien van verlichting die aansluit op hun noden en hun interieur.

Bij het bezoek aan onze toonzaal viel hun oog meteen op de tubes het Equal Click System. Deze hebben een strak en modern design, maar zijn tegelijkertijd een speels accent in het geheel. De tubes komen terug doorheen de volledige woning. In de leefruimte en de keuken kozen de eigenaars voor een gouden binnenkant, wat een warme sfeer creëert. In andere ruimtes zoals de kamers en badkamers kozen ze voor volledig zwarte armaturen.

Dezelfde Equal Click armaturen trokken we door bij de buitenverlichting op het balkon. Om de tubes bestand te maken tegen alle weersomstandigheden lieten we de armaturen anodiseren als extra bescherming.

De keuken is de centrale plaats in de woning. Hier wilden de eigenaars een gezellige plek maken voor het hele gezin. Boven het keukenaanrecht met aanpalende eettafel stelden we onze Stella Line voor. Dit profiel maakten we volledig op maat met geïntegreerde Times LED. Boven de tafel kozen de eigenaars voor de Mona Lisa pendels met bladgoud. De gouden binnenkant van de pendels gaat samen met de Equal tubes die er als extra verlichting rondom gemonteerd werden.

In de master bedroom vind je naast het bed onze Flex Little James bedlampjes. Met hun handige flexibele arm zijn deze zeer praktisch en makkelijk verstelbaar. Daarnaast stelden we ingebouwde LED lijnen voor als sfeerverlichting.

Als kers op de taart werd er ook aan de voordeur een ingebouwde LED lijn voorzien. Deze past perfect bij de strakke lijnen van de moderne woning.

Ben je zelf ook op zoek naar de geschikte verlichting voor jouw woning? Contacteer ons voor meer informatie en professioneel lichtadvies.

Gerelateerde producten