Osteopathiepraktijk Anckaert

Praktijk Valerie Anckaert


Wie dacht dat een praktijk voor kinesitherapie en osteopathie saai ingericht wordt, dacht verkeerd. In deze praktijk krijg je je sessies onder psmlighting verlichting. In de praktijkruimtes zelf was er nood aan efficiënt licht. Daarvoor zijn onze Times ledlijnen de ideale optie. Het Stella profiel met Jacob spots zorgen voor aanvullend licht waar nodig. Ze belichten bijvoorbeeld heel mooi de kunstwerken in de wachtzaal.

In een van de ruimtes was er slechts één lichtpunt, maar daarvoor is de Stiletto de perfecte oplossing op maat. Dit systeem verbindt verschillende verlichtingsarmaturen met elkaar, waardoor één lichtpunt volstaat. Daardoor konden we zowel de bureau als de bank in de ruimte van voldoende licht voorzien.

In de trappenhal mocht het net iets meer zijn en koos de klant voor een gouden touch in het interieur. Een messing plafondplaat met daaraan een combinatie van onze Moby collectie verwelkomt je in de inkomhal van de praktijk.

Heb je zelf ook een praktijk die efficiënte, maar tegelijk strakke verlichting nodig heeft? Contacteer ons vrijblijvend via dit formulier.

Gerelateerde producten