Privéwoning Destelbergen

Het minste wat je van deze woning kan zeggen is dat het een zeer geslaagd renovatieproject is. Als kers op de taart kwam daar nog de afwerking met verlichting van psmlighting bij.

In de inkomhal wordt de voorliefde van de eigenaars voor kunst meteen duidelijk. De geschikte verlichting voor het uitlichten van kunst is een railsysteem in combinatie met opbouwspots. In dit geval kozen we voor de Capa X. Het strakke contrast tussen de witte rails en de zwarte spots zet meteen de toon voor de minimalistische interieurstijl van de woning.

Dezelfde rails komen terug in de leefruimte, waar opnieuw heel wat kunstwerken hun plaats kregen. Het grote voordeel van rails is dat je de spots op elk moment kan veranderen van plaats. Als de eigenaars veranderingen aanbrengen in hun kunstcollectie, kunnen ze er meteen ook de verlichting juist op afstellen. Ook in deze ruimte kozen komen onze Capa X richtbare spots terug op de rails.

Een echte blikvanger in de leefruimte is het houten gebinte dat tot hoog in de nok reikt. Om de massieve houten balken mooi te laten uitkomen in de ruimte, stelden we de Retro armatuur voor.

In de keuken wouden de eigenaars een golden touch toevoegen. Wat meteen opvalt is de gouden kraan, maar een subtieler gouden randje vind je terug in onze Cameleon plafondverlichting. De binnenkant van de tubes is namelijk ook afgewerkt in goudlook. Om de keuken van nog meer functioneel licht te voorzien, stelden we de Times LED voor, een strak LED-profiel over de volledige lengte van het keukenaanrecht.

De Capa X spots komen opnieuw terug in de nachthal op het eerste verdiep. In de slaapkamers kozen we dan weer voor krachtige Mero spots gemonteerd op een Juba plafondbasis. De perfecte oplossing om kamers in de nok van het dak te verlichten. 

Zoek jij ook de geschikte verlichting voor jouw renovatieproject? Contacteer ons voor een afspraak met een van onze verlichtingsadviseurs.

Gerelateerde producten