Privéwoning Knokke

Om hun nieuwe woonst van de gepaste verlichting te voorzien, kwamen de eigenaars aankloppen bij psmlighting. Samen met hen gingen we aan de slag. We bekeken de ruimtes tot in het detail en kozen de geschikte armaturen in functie van de interieurstijl en de wensen van de eigenaars.

De zithoek, keuken en eetkamer vormen samen één grote ruimte en lopen door in elkaar. Om die reden kozen we over de hele lijn hetzelfde type inbouwspots. Om de verlichting zo subtiel mogelijk te houden, stelden we ons innovatief Equal Click System voor. De collectie bestaat uit naadloze inbouwspots die onopvallend opgaan in het plafond. Als aanvulling op de inbouwspots, kozen we in het salon voor Jacob opbouwspots. Deze elegante armaturen zijn de geknipte accentverlichting. Daarnaast zijn de spots ook richtbaar, zodat er geen enkel hoekje onbelicht blijft.

Boven de eettafel wilden de eigenaars een verfijnde eye-catcher. De Moby hanglampen met handgeblazen glas waren hier een match made in heaven. De eigenaars kozen voor de bronzen glazen, die zeer goed passen bij de houten elementen in de meubels. Als basis voor de hanglampen, opteerden we hier voor het Mini Click System met de e-minireza. Het geheel straalt over de hele ruimte warmte en gezelligheid uit.

In de slaapkamer met aansluitende badkamer kozen de eigenaars voor de Koza downlights met Xicato LED. Om bestand te zijn tegen de vochtigheid in de douche voorzagen we de spots van een extra glas, zodat het vocht niet in de armatuur kan binnendringen. De zwarte kleur van de spots past mooi bij de zwarte kranen en douche in de badkamer.  

Als laatste is er ook nog de kelder verdieping. Deze ruimte dient als polyvalente hobbykamer, maar is daarom niet minder stijlvol ingericht. Hier zorgt onze Betaplus plafondverlichting voor het nodige licht. De zwarte opbouw armaturen werden per 2 gegroepeerd om meer cachet te geven aan de ruimte.

Heb je inspiratie opgedaan voor je eigen project en wens je meer informatie? Contacteer ons dan vrijblijvend voor professioneel lichtadvies.

Gerelateerde producten