Privéwoning Nieuwpoort

De eigenaars van deze privéwoning kozen overduidelijk voor een Scandinavisch en minimalistisch interieur. De open ruimtes en het bijpassende interieur stralen een en al rust en eenvoud uit. Dit waren dan ook de twee kernwoorden die we in ons achterhoofd hielden bij het maken van het lichtplan. De verlichting moest opgaan in het geheel zonder te veel aandacht te trekken. Indirecte verlichting was bij dit project dus zeer belangrijk.

In het salon kozen we voor de Yoko inbouwspots met vaste ledmodule. Bij deze spots ligt de lamp iets dieper, waardoor het licht niet direct in de ogen schijnt. Door de grote raampartijen in het salon, is er al heel wat natuurlijk licht in de woning. Er werd dus nauwkeurig gekeken, waar de spots precies gepositioneerd moesten worden. Daarnaast voegden we in de leefruimte ook een aantal grondspots toe. Deze schijnen vooral op de muur om op die manier indirecte verlichting te creëren.

Boven de eettafel in de keuken kozen de eigenaars opnieuw voor eenvoud. De Maestro Spin pendelarmatuur gaat perfect op in het witte interieur en de lampen zorgen voor een feeërieke sfeer aan tafel. Op aanvraag werd deze hanglamp gelakt in RAL 9001.

Het op maat gemaakt profiel met LED dat subtiel alle aandacht trekt in de trappenhal zorgt voor indirecte verlichting in de open ruimte via de nok. Een extra donker hoekje in de nachthal wordt subtiel verlicht door ons George wandlicht. In de slaapkamer en de badkamer kozen we voor de Jacob opbouwspots in het wit. Deze richtten we op de witte muren en voorzien meer dan voldoende licht in beide ruimtes.

Rustig een boek lezen of even rusten, doen de eigenaars met de James staanlamp aan hun zijde. Ook hier kozen we voor een witte uitvoering om de trend doorheen het hele huis verder te zetten.

Last but not least was er nog de garage met als pronkstuk een prachtige Mercedes oldtimer. Deze verdiende natuurlijk een plekje in de spotlights. Hier stelden we voor om ingebouwde ledlijnen te installeren tussen de gleuven van het betonnen plafond voor efficiënte verlichting.

Wil jij jouw droomwoning ook voorzien van het juiste licht? Contacteer ons of kom even langs in onze showroom voor meer informatie.

Gerelateerde producten