Privéwoning Waarschoot

Deze privéwoning wordt vanbinnen en vanbuiten verlicht door psmlighting. De woning heeft een zeer landelijk karakter en een warme stijl waarin onze verlichting een zeer sfeervolle setting creëert.

Buiten word je verwelkomd door de Mauro wandarmaturen die je subtiel de weg wijzen van de oprit naar de voordeur. In de inkomhal wandel je verder onder de Cameleon inbouwspots. Zo beland je in de ruime en imposante trappenhal waar ons Polo wandlicht ’s avonds de trap verlicht.

In de leefruimte met open keuken is er een hoog plafond afgewerkt met rustieke houten balken. De hoge nok maakt het moeilijk om vanuit het plafond verlichting te voorzien voor boven de eettafel. Daarom werkten we een op maat ontwikkelde constructie uit boven de eettafel met Tavolo armaturen. In de keuken stelde zich boven het aanrecht hetzelfde probleem en ook hier bood een speciale uitvoering van de Polo pendels de oplossing. De nok zelf wordt op verschillende plaatsen discreet uitgelicht met richtbare Jacob spots.

Boven het salon kozen we voor het Stiletto systeem. Handig weetje: dit systeem verbindt meerdere verlichtingsarmaturen waardoor er maar één lichtpunt nodig is. Ook hier integreerden we de elegante Jacob spots om een mooi geheel te behouden doorgeen de volledige ruimte.

De warme en rustieke sfeer wordt ook op de bovenverdieping verder gezet in de slaapkamer. Hier schakelden we onze Volta wand- en plafondarmaturen in. Enerzijds als bedlampje met flexibel, anderzijds als verlichting om het plafond met opnieuw de houten balken te accentueren.

Heb je zelf een gelijkaardig project dat verlichting op maat vraagt? Aarzel dan niet en contacteer ons voor meer informatie.

Project gerealiseerd in samenwerking met installateurs Gebroeders De Koster.

Gerelateerde producten