Residentieel appartement Gent

In opdracht van Atmos interieur tekenden we een lichtplan uit voor dit nieuw gerenoveerde appartement te Gent. De moderne en pure interieurstijl wordt weerspiegeld in de verlichting.

Boven het keukeneiland hangt een op maat gemaakte Stella Line. Er werd gekozen om het profiel volledig in het zwart te voorzien. Het profiel is uitgerust met 4 groepjes inbouwspots, waarvan het groepje boven het tafelgedeelte eruit springt. Dat geeft een subtiele, maar speelse toets aan het strakke armatuur.

Verder speelt onze Angelo pendel een prominente rol in het appartement. Voor de zithoek kozen we voor een samenspel van verschillende diameters met verschillende types lampen. Dit creëert een mooie dynamiek in de ruimte en is de eyecatcher van het appartement. Dezelfde hanglampen komen ook terug in de inkomhal en de slaapkamers als bedlamp.

Extra functioneel licht doorheen het appartement wordt voorzien door de Koza inbouwspots met vaste LED. Deze werden bewust in het zwart gekozen om een schril contrast te vormen met het witte plafond. Daarnaast vind je ook nog onze Equal opbouwverlichting terug in een van de badkamers.

Ben je helemaal weg van dit appartement in hartje Gent? Neem dan een kijkje op Irres Vastgoed, want het staat namelijk te koop.

Ben je eerder op zoek naar professioneel lichtadvies voor jouw (toekomstige) woonst? Aarzel dan niet en contacteer ons voor meer informatie.

Gerelateerde producten