Residentieel appartement Aalter

Privéwoning

De eigenaars van deze woning schakelden ons in om hun nieuw appartement te verlichten. De lichtpunten lagen al vast en zoals gewoonlijk bij appartementen moest alles met opbouw armaturen gebeuren. Het appartement is modern, maar er hangt toch een gezellige sfeer. Deze indruk probeerden we ook te creëren met onze verlichting.

Luxor, Clara en Betaplus: opbouw op zijn best

In het salon en de keuken hangt de kwalitatieve Luxor met Xicato Ledmodule. Deze geven voldoende licht, ook al is er maar een lichtpunt. De Luxor is dimbaar en richtbaar. Daarbovenop is de lichtkwaliteit ook zeer goed. De Clara pendel werd uitgekozen als pronkstuk boven de eettafel. Deze vult mooi de ruimte en springt subtiel in het oog. De armatuur past perfect in elk interieur, zo ook in dit moderne appartement. De hal en de inkom worden verlicht door de Betaplus. Met zijn strak design gaat dit simpele blokje naadloos over in het plafond.

De perfecte slaapkamer verlichting

In de slaapkamer kozen we voor de Capa leeslampjes naast het bed. Zo kan er ’s avonds in alle gezelligheid nog een boek gelezen worden voor het slapen gaan. Aan het plafond hangt de Jacobine spot. Beide armaturen zijn richtbaar in alle richtingen waardoor ze een optimaal comfort garanderen.

Hebt u zelf ook een appartement dat je van de gepaste verlichting wil voorzien? Neem dan zeker contact met ons op.