Restaurant Bacchus

In restaurant Bacchus te Aalter kan je in alle rust en vrede dineren in een gezellige en familiale sfeer. Ook psmlighting droeg zijn steentje bij aan die sfeer met passende verlichting.

Al van op de oprijlaan word je verwelkomd door onze Polo tuinpalen. Deze werden op maat gemaakt zodat ze boven het hek reiken. Dezelfde collectie werd gebruikt aan de inkom, waar je de zeshoekige Polo wandarmaturen terugvind. Op het terras kozen de eigenaars voor de conische wandlichten die voor heel wat gezelligheid zorgen op warme zomeravonden.

Binnen opteerden we als algemene verlichting voor de Spinner X inbouwspots. Om een extra warme sfeer te creëren voegden we daar nog een aantal langwerpige Polo wandlichten aan toe. In de tuinkamer, die achteraf bijgebouwd werd, kan je ook in de winter genieten van het wijde uitzicht op de tuin. In die ruimte kozen we voor Jacob spots om de muurdecoratie te accentueren. Op de andere wand gingen de eigenaars voor Betaplus wandlichten met een gouden binnenkant, opnieuw om die warme sfeer te benadrukken.

Wil jij ook een huiselijk gevoel creëren in je restaurant door de kracht van verlichting? Contacteer ons vrijblijvend en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Gerelateerde producten