Schrijnwerkerij Schotte

Schrijnwerkerij Schotte te Ruiselede kwam bij ons langs om een lichtplan uit te werken voor hun nieuwe burelen. Het belangrijkste aspect bij kantoorverlichting is efficiënte en voldoende verlichting. Een mooi design erbovenop is altijd mooi meegenomen en dat hebben we bij psmlighting goed begrepen.

In de kantoorruimtes stelden we voor om te werken met onze Times profielen. Samen opteerden we voor dubbele ledlijnen die zowel naar boven als naar beneden schijnen. Op die manier is er zowel directe verlichting op de bureaus en indirecte verlichting richting de hoge plafonds.

Als algemene verlichting doorheen het volledige gebouw opteerden we voor Luxor inbouwspots. Deze werden op aanraden van onze lichtadviseur aangepast met een ledmodule van 3000lm om overal meer dan voldoende licht te kunnen voorzien vanaf de hoge plafonds.

Een binnenkomer van formaat vind je aan de receptie. Daar wilden de zaakvoerders een blikvanger creëren die in de lijn lag van de strakke en moderne inrichting van het gebouw. De lange kokers van maar liefst 2m, 2,5m en 3m lang werden volledig op maat gemaakt en voorzien van dezelfde ledmodules met 3000lm zoals de Luxor inbouwspots.

Wil jij je kantoorgebouw ook uitrusten met efficiënte designverlichting? Neem dan zeker contact met ons op en we bekijken samen de mogelijkheden op maat van jouw gebouw.