Cigaro
Cigaro
Ontdek de elegantie van Cigaro, waar fijne buisjes samenkomen met subtiele verlichting. Verhoog uw verlichtingservaring met Cigaro, de perfecte combinatie van stijl en technologie. Bekijk hoe de magie zich ontvouwt!

 
Jacob
Jacob
Het elegant en gesofisticeerd design van de Jacob collectie, daar kan je niet omheen. De kenmerkende tube van slechts Ø40 gaat zeer subtiel op in de ruimte. Jacob is verkrijgbaar als spot, hanglamp, plafondverlichting en tafellamp. Meer weten? Bekijk hier alle modellen.
 
Franklin
Franklin
Een collectie majestueuze buitenverlichting, dat is Franklin. Met hun modern en strak design komen de armaturen in elke tuin tot hun recht. De volledige collectie is vervaardigd in inox 316 en is dus opgewassen tegen alle weersomstandigheden. Ontdek de volledige collectie hier.
 
Atelier
Atelier
Psmlighting is trots op haar 100% Belgische productie. Ons volledig gamma wordt in-house geproduceerd in ons atelier te Aalter van ruw materiaal tot afgewerkt product. Neem snel een kijkje achter de schermen! Wil je meer weten over het verhaal van psmlighting? Lees er hier alles over.
 
Toonzaal
Toonzaal
Psmlighting biedt professioneel lichtadvies aan voor elk project, groot of klein. Breng een bezoek aan onze toonzaal en ontdek alle mogelijkheden voor jouw persoonlijke woning, kantoorruimte, praktijk, restaurant, toonzaal... Samen met jou gaan we op zoek naar de geschikte verlichting.
 
Project - Jonckheere Architecten
Project - Jonckheere Architecten
Mooie woorden van klanten doen altijd deugd. Zo ook deze lovende video van Jonckheere Architecten uit Brugge. Ze kwamen reeds een aantal keren bij ons aankloppen om een lichtplan op te stellen voor hun ontwerpen. Daar gaan we keer op keer graag mee aan de slag!
 
Project - Beau Monde Fashion
Project - Beau Monde Fashion
De immer goedlachse Amelia van Beau Monde Fashion in Aalter opende in de lente van 2022 haar eigen kledingwinkel. Om haar kledij in het goede dachtlicht te plaatsen, koos ze voor psmlighting. Ontdek in de video waarom! Of klik hier om meer te lezen over het project.
 
Project - VM Tegels
Project - VM Tegels
VM Tegels gebruikt verschillende ruimtes waar je als bezoeker telkens in een andere leefwereld stapt. Om de verschillende stijlen in de toonzaal goed tot hun recht te laten komen, wou VM de kracht van verlichting inzetten. Lees hier meer over het project.
 
Project - Marie Mero
Project - Marie Mero
Het kledingmerk Marie Méro staat voor verfijning en evenwicht. We kregen dan ook als opdracht om deze kernwoorden door te trekken in de verlichting van het hoofdkantoor te Aalter. Lees hier meer over het project.
 
Project - Batsleer
Project - Batsleer
Het kantoorgebouw van bouwonderneming Batsleer in Aalter is zeer modern en strak ingericht. De verlichting hebben we dan ook op basis van die interieurstijl gekozen. Lees hier alles over het project.
 
Bisbeurs 2021
Bisbeurs 2021
Psmlighting was begin oktober opnieuw aanwezig op de Bisbeurs in Flanders Expo Gent. AVS kwam langs op de stand om de nieuwste designs in beeld te brengen.
 
Publireportage AVS 2018
Reportage AVS
Psmlighting in de kijker bij AVS.
 
Publireportage AVS 2019
Reportage AVS
Psmlighting in de kijker bij AVS.
 
Equal Click System - EN
Equal Click System - EN
 
Equal Click System - NL
Equal Click System - NL