Project - Jonckheere Architecten
Project - Jonckheere Architecten
Mooie woorden van klanten doen altijd deugd. Zo ook deze lovende video van Jonckheere Architecten uit Brugge. Ze kwamen reeds een aantal keren bij ons aankloppen om een lichtplan op te stellen voor hun ontwerpen. Daar gaan we keer op keer graag mee aan de slag!
 
Project - Beau Monde Fashion
Project - Beau Monde Fashion
De immer goedlachse Amelia van Beau Monde Fashion in Aalter opende in de lente van 2022 haar eigen kledingwinkel. Om haar kledij in het goede dachtlicht te plaatsen, koos ze voor psmlighting. Ontdek in de video waarom! Of klik hier om meer te lezen over het project.
 
Project - VM Tegels
Project - VM Tegels
VM Tegels gebruikt verschillende ruimtes waar je als bezoeker telkens in een andere leefwereld stapt. Om de verschillende stijlen in de toonzaal goed tot hun recht te laten komen, wou VM de kracht van verlichting inzetten. Lees hier meer over het project.
 
Project - Marie Mero
Project - Marie Mero
Het kledingmerk Marie Méro staat voor verfijning en evenwicht. We kregen dan ook als opdracht om deze kernwoorden door te trekken in de verlichting van het hoofdkantoor te Aalter. Lees hier meer over het project.
 
Project - Batsleer
Project - Batsleer
Het kantoorgebouw van bouwonderneming Batsleer in Aalter is zeer modern en strak ingericht. De verlichting hebben we dan ook op basis van die interieurstijl gekozen. Lees hier alles over het project.