Doorgaan naar content
PSM Lighting
In het West-Vlaamse Bavikhove kan je de rustig gelegen Kaleihoeve terugvinden. Het volledig gerenoveerde domein beschikt over een vakantiewoning, B&B, eventruimte en wellness. Voor de verlichting van De Schuur – de eventruimte – kozen de eigenaars voor verlichting van psmlighting.

In de inkom van De Schuur wordt je aangenaam welkom geheten door onze Polo wandarmaturen in combinatie met de Maestro hanglampen. De zwarte afwerking van de armaturen geeft een industriële look aan de ruimte.

In de feestzaal zelf kozen de uitbaters voor Mona Lisa plafondverlichting. De verschillende groottes werden telkens per drie gecombineerd om meer samenhang te creëren. De binnenafwerking in bladgoud geeft een warme en luxueuze uitstraling aan de zorgvuldig gerenoveerde schuur. Gezelligheid gegarandeerd.

De Polo armaturen komen terug aan de buitengevels van het gebouw. Rondom de volledige schuur creëren ze een gezellige, landelijke sfeer. En ook bij het overdekt terras vind je de Polo reeks terug. De hanglampen trekken de landelijke en licht industriële stijl door die overal op de hoeve duidelijk merkbaar is. Daarbovenop zullen de uitbaters jarenlang van deze armaturen kunnen genieten. Ze zijn vervaardigd uit roestvrij staal en voorzien van een hoogwaardige poederlak coating.

Heb je zelf ook een project in het vooruitzicht? Contacteer ons voor meer informatie.


Project uitgevoerd door Westelek Tielt.
Foto's o.a. van Hendrik Lefebvre.

Gerelateerde producten