Doorgaan naar content
PSM Lighting
Hanglampen

Bekijk een groot deel van onze pendels in jouw interieur! In 3 simpele stappen visualiseer je een van onze hanglampen in een foto van je eigen interieur. Zo zie je meteen of een bepaald model al dan niet zou passen bij jouw stijl. Met de pendelconfigurator wordt de keuze voor een hanglamp net dat tikkeltje makkelijker. In de laatste stap kan je voor je configuratie een offerte aanvragen. Wens je meer info? Aarzel niet om ons te contacteren voor verder advies.

Ga naar configurator
Outdoor producten.
Gevelverlichting

Benieuwd hoe mooi onze outdoor collectie in je tuin of bij je huis past? Met onze handige configurator zie je het in drie eenvoudige stappen. Laad een foto van je gevel op, selecteer de verlichting van je keuze... en klaar is kees! Bij de derde stap kan je eenvoudig een offerte aanvragen. Of ons contacteren indien je graag extra info wil.

Ga naar configurator
Inbouwspots

Heb je een opening in je plafond, maar weet je niet welke spot daarvoor geschikt is? Probeer dan eens onze configurator uit. Aan de hand van alle beschikbare inbouwmaten, kan je snel en makkelijk de spot vinden die je zoekt. Psmlighting heeft heel wat mogelijkheden voor verschillende openingen.

Ga naar configurator
Stiletto

Met het innovatieve Stiletto systeem heb je de mogelijkheid om je eigen lichtsysteem te ontwikkelen afhankelijk van de noden van je interieur. Met het Stiletto systeem kan je een volledige ruimte van verlichting voorzien met maar één lichtpunt.

Daarom hebben we bij psmlighting een configuratie tool ontwikkeld waarmee je heel simpel je eigen gepersonaliseerde Stiletto kan ontwerpen. Laat je fantasie de vrije loop,want op Stiletto zit er geen limiet. Bekijk ook de instructievideo.

Ga naar configurator
Basissen & cassettes

Psmlighting heeft heel wat mogelijkheden op gebied van inbouwspots voor verschillende boordiameters. Onze inbouwsystemen zijn daarvan een belangrijk onderdeel. Ze bestaan steeds uit een ronde of vierkante inbouwbasis waarbij je een bijhorende cassette kan kiezen. Beide onderdelen klikken makkelijk in elkaar en de combinatiemogelijkheden zijn eindeloos.

Vanaf nu kan je je eigen inbouwspot samenstellen via onze configurator voor inbouwbasissen en cassettes. Kies je basis, je cassette en de kleur van elk onderdeel. Daarna maken wij een offerte voor je op van jouw samenstelling. Probeer het nu!

Ga naar configurator