Doorgaan naar content
PSM Lighting

Recentelijk kregen wij het genoegen benaderd te worden door Archus, een vooraanstaand architectenbureau, met de uitdagende opdracht om een gedetailleerd en doordacht lichtplan te ontwerpen voor hun kantoorruimte.

Bij het ontwerpen van het lichtplan, kozen we voor elementen die de open ruimte en het strakke design van het kantoor van Archus zou complementeren.

In de vergaderruimte hebben we gekozen voor een elegante Times balk boven de tafel, gecombineerd met Pivot inbouwspots, wat resulteert in een gestroomlijnde en professionele uitstraling.

Voor zowel het toilet als bij het raam zijn ingebouwde LED-strips toegepast, die de architecturale lijnen subtiel accentueren en de algemene sfeer van de ruimtes versterken.

De pauze-ruimte is verrijkt met een Stella-line tegen het plafond en een LED-lijn boven het aanrecht, die samen een functionele en sfeervolle verlichting vormen.

In de gangen en traphal schijnen de E-tubes, uitgevoerd in wit en goud, wat een lichte en elegante atmosfeer bevordert.

Aan de kasten bij de bureaus hebben we een dynamische verlichtingsoplossing geïmplementeerd met een opgebouwde rail (48V) en Jacob XL opbouwspots, die flexibiliteit bieden voor elke bureauopstelling. Gecombineerd met een pendelende Times balk, ontstaat zo de perfecte werkomgeving.

Dit project benadrukt onze vaardigheid in het ontwikkelen van verlichting die niet alleen functioneel is, maar ook perfect aansluit bij de esthetiek en eisen van een moderne werkomgeving.

Gerelateerde producten