Doorgaan naar content
PSM Lighting
De immer sympathieke Amelia van Beau Monde Fashion liet in april 2022 haar grote droom in vervulling gaan. Ze opende haar eigen kledingzaak nadat ze een aantal jaren een webshop runde. Voor de verlichting van haar nieuwe zaak kwam ze aankloppen bij psmlighting.

Een belangrijk punt bij de verlichting van kledij is de CRI waarde, die aangeeft hoe realistisch een lichtbron kleuren weergeeft. Hier kozen we voor een LED van hoge kwaliteit met CRI95. De kledij ziet er dus steeds fleurig uit onder de op maat gemaakte spots.

De spots vind je terug doorheen het volledige pand en zijn gemonteerd op 3-fase rails. Dat heeft als voordeel dat ze steeds van plaats gewisseld kunnen worden bij een veranderend interieur.

Boven de toonbank koos Amelia in samenspraak met interieurarchitecte Laura Calleeuw voor een combinatie van Manon pendels. De glazen hanglampen springen meteen in het oog bij het binnekomen en passen perfect bij het moderne interieur. Bovendien kan je de Manon armaturen ook terugvinden in de paskamers.

Heb je zelf ook een retail project in het vooruitzicht? Contacteer ons voor professioneel advies.

Gerelateerde producten