Doorgaan naar content
PSM Lighting
Ontdek de Tijdloze Schoonheid van PSM Lighting in Hotel Du Parc, Oostende.
We delen graag ons recente verlichtingsproject bij Hotel Du Parc, een uniek art-deco hotel met een tijdloze schoonheid in Oostende, België. Bij PSM Lighting hebben we met veel trots samengewerkt aan het verwezenlijken van een verlichtingsconcept dat de elegantie en charme van dit prachtige hotel weerspiegelt, met een moderne twist en een subtiele knipoog naar de art-deco stijl.
In de gangen hebben we gekozen voor moderne verlichting met een vleugje klassieke elegantie, die niet alleen functioneel is maar ook een stijlvolle accent geeft. De Gloria lampen, met hun geribbeld glas, creëren een prachtig lichteffect en voegen subtiele hints van tijdloze sfeer toe.
De combinatie van de Colette lampen draagt bij aan een aangenaam en warm welkom voor de gasten. Het subtiele spel van licht en schaduw dat deze lampen creëren, draagt bij aan de uitnodigende ambiance van de kamers en benadrukt de tijdloze elegantie van het hotel.
Bij PSM Lighting zijn we toegewijd aan het integreren van moderne esthetiek met de unieke kenmerken van elk project, en Hotel Du Parc was hierin geen uitzondering. Ons team heeft gestreefd naar een perfecte harmonie tussen moderne verlichtingselementen en de kenmerkende art-deco stijl van het hotel, om een verfijnde en gastvrije sfeer te creëren.
We zijn vereerd om deel uit te maken van dit prachtige project en kijken ernaar uit om nog vele andere verlichtingsoplossingen te mogen realiseren die de identiteit en elegantie van verschillende ruimtes benadrukken. Bij PSM Lighting zetten we ons in voor het vormgeven van een stralende toekomst met onze unieke verlichtingscreaties.

Gerelateerde producten