Doorgaan naar content
PSM Lighting
We zijn verheugd om ons recente project bij Hotel Rosa in Oostende, België, met u te delen. Ons team heeft met trots samengewerkt aan het verwezenlijken van een verlichtingsvisie die de essentie van dit prachtige hotel vangt, met een nadruk op Belgisch ontwerp en productie.
Bij Hotel Rosa komen stijl en functionaliteit samen in een perfecte symfonie, waar urban chic de boventoon voert. De inbouwspots in de badkamers creëren niet alleen een harmonieuze verlichting, maar belichamen ook de moderne esthetiek die kenmerkend is voor een urban lifestyle. In de comfortabele slaapkamers worden gasten verwelkomd door elegante Jacob nachtlampjes, waardoor niet alleen een gezellige ambiance ontstaat, maar ook het gemak van de stadsreiziger wordt vergroot. Bovendien verrijkt een Jacob tafellamp het bureau met haar licht, terwijl een sierlijke Farfalle lamp het hoofdeinde van het bed siert, waardoor een unieke en uitnodigende sfeer ontstaat.
Bij het betreden van de inkomhal wordt de toon gezet door een indrukwekkende luster, een kunstwerk op zich. Dit meesterwerk, een samenwerking tussen psmlighting en de visionaire architecten van 5AM, weerspiegelt de urban elegantie en grandeur van Hotel Rosa. Het is meer dan alleen een lichtbron; het is een statement dat het unieke karakter van de ruimte benadrukt en een onvergetelijke eerste indruk achterlaat. Welkom in de wereld van urban luxe bij Hotel Rosa.
Wat dit project extra bijzonder maakt, is onze toewijding aan Belgisch ontwerp en productie. Bij PSM Lighting hebben we gekozen voor lokale expertise en vakmanschap om de verlichting te produceren die naadloos aansluit bij de esthetiek van Hotel Rosa. Door te kiezen voor Belgisch ontwerp en productie onderstrepen we niet alleen onze steun aan de lokale industrie, maar garanderen we ook hoogwaardige verlichting die voldoet aan strenge normen en duurzaamheid benadrukt.
Bij PSM Lighting zijn we bijzonder trots op deze succesvolle samenwerking met Hotel Rosa en kijken we ernaar uit om meer projecten van dergelijke allure aan te gaan. We streven altijd naar excellentie in verlichtingsontwerp en productie, en ons streven naar Belgisch vakmanschap en creativiteit blijft de kern van ons werk. Ontdek met ons de toekomst van verlichting en laat ons uw ruimtes verrijken met schitterend licht.

Gerelateerde producten