Doorgaan naar content
PSM Lighting
De verlichting van restaurant Kasteel Nobelstede in Aalter werd onlangs in een nieuw jasje gestoken. Wij hadden de gelegenheid om het lichtplan voor ons rekening te nemen. Samen met de zaakvoerders kozen we de geschikte verlichting om een goede balans te vinden tussen modern en klassiek.

Het statige kasteel heeft een zeer klassieke uitstraling, die de zaakvoerders deels wilden doorbreken. Voor de nieuwe verlichting wensten ze een fleurige, moderne invalshoek en kozen daarom voor een samenspel van Angelo en Skivve hanglampen in verschillende afmetingen. Beide armaturen hebben een rond design en vullen elkaar perfect aan.

In de centrale hal die de kamers met elkaar verbindt, vind je een combinatie van Angelo hanglampen terug. Ze creëren een dromerige, warme sfeer. Daarnaast zorgt de combinatie van kleuren voor een frisse toets in het restaurant. Onze lichtadviseurs stelden voor om te werken met de kleuren zonnegoud, pastel koper en nobel brons, telkens met bijpassende textielkabel.

De Angelo pendels komen ook terug in verschillende andere ruimtes, maar ook de Skivve kan je er terugvinden. We stelden voor om de hanglampen in nobel brons te combineren met binnenkant in zonnegoud. Dat zorgt niet alleen voor een luxueuze uitstraling, maar ook voor een warme gloed doorheen de kamer.

In de veranda die uitkijkt op de tuin is er van nature al heel wat daglicht. Maar ’s avonds dineer je gezellig onder de Tubo plafondverlichting in zonnegoud. Je bevindt je precies onder de sterrenhemel!

Heeft jouw zaak of woning ook nood aan een opfrisbeurt? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie en professioneel advies!  

Gerelateerde producten