Doorgaan naar content
PSM Lighting
Een stijlvol appartement vraagt om stijlvolle verlichting. Net daarom kwam de eigenares van dit nieuwbouw appartement in Knokke aankloppen bij psmlighting.

Bij gebrek aan voldoende lichtpunten in keuken en leefruimte hadden we het idee om een Stella Line samen te stellen dat volledig doorloopt en beide ruimtes op een elegante manier met elkaar verbindt. Het profiel werd 100% op maat van dit project uitgetekend en geproduceerd. Het grootste deel van het profiel is voorzien van kleine spots gegroepeerd per 3. In de keuken was er meer licht nodig en daar stelden we voor om een ledlijn te verwerken in datzelfde profiel.

Boven de eettafel pronkt onze Hula Hoop hanglamp. De groepjes van 3 komen ook hier terug en vormen daardoor een mooi ensemble met het Stella Line profiel.

Doorheen het volledige appartement wordt gebruik gemaakt van ledlijnen. In de leefruimte fungeren deze als accentverlichting om een gezellige sfeer te bekomen. In de hal en de keuken hebben de ledlijnen vooral een functioneel doel. Bij psmlighting zijn onze lichtadviseurs perfect op de hoogte over de verschillende types en sterktes. Op die manier kunnen ze de klant perfect adviseren welk type ledlijn in welke ruimte kan ingezet worden.

Staat er bij jou ook een residentieel project op de planning? Aarzel niet ons te contacteren voor professioneel lichtadvies.

Gerelateerde producten