Doorgaan naar content

Ontdek de prachtige verlichting van PSM Lighting in de Miniflat veranda showroom.

Bij PSM Lighting zijn we opgetogen om ons recente verlichtingsproject bij Miniflat veranda showroom te presenteren. Deze samenwerking stelde ons in staat om een verlichtingsconcept te creƫren dat niet alleen functioneel is, maar ook de schoonheid van de ruimte in de verf zet.

Voor deze showroom hebben we zorgvuldig gekozen voor een combinatie van Cameleon en Pivot inbouwspots. De Cameleon spots zijn elegant weggewerkt in het plafond, terwijl de Pivot spots een dynamisch element toevoegen aan de ruimte. Als aanvulling op deze inbouwspots hebben we enkele opbouwspots op een 48V rail geplaatst om een minimalistische uitstraling na te streven. Hiermee willen we ook de verschillende verlichtingsmogelijkheden laten zien.

Ook voor de buitenverlichting hebben we gezorgd. De Mauro lichten accentueren prachtig de contouren van het gebouw, terwijl de Ruby tuinpalen je pad verlichten, naar deze prachtige veranda-showroom. Verder hebben we een LED-lijn verzonken achter de ramen geplaatst en een opvallende bronzen Moby combinatie boven de tafel gehangen als een ware eyecatcher.

Bij PSM Lighting streven we ernaar om de unieke kenmerken van elke ruimte te benadrukken met onze verlichting. We kijken ernaar uit om meer van zulke inspirerende projecten aan te gaan, waarbij we blijven streven naar een combinatie van functionaliteit en esthetiek. Bij PSM Lighting zijn we vastbesloten om ruimtes te transformeren met ons vakmanschap en liefde voor verlichting.

Gerelateerde producten