Doorgaan naar content

In samenwerking met Atmos interieur stelden we een lichtplan op voor dit moderne en lichtrijke appartement. De sobere en lichte kleuren van de inrichting doorbraken we met de keuze voor zwarte armaturen doorheen de volledige ruimte. Om de kamer visueel op te splitsen in verschillende delen, gebruikten we meerdere types verlichting zodat er toch een dynamische touch aan de ruimte kon gegeven worden.

Ruime zithoek met accent op de wand

De grote zetel in de zithoek nodigt uit om rustig te relaxen na een lange dag of om heel wat vrienden of familie in uit te nodigen. Voor elke situatie moest er dus een bepaalde atmosfeer gecreëerd kunnen worden. Boven de zetel kozen we daarom voor Cameleon plafondverlichting. Deze moderne tubes zijn uitgerust met een krachtige LED die voldoende licht voorzien wanneer nodig. Deze armaturen kunnen ook gedimd worden. Ideaal voor een gezellige avond.

Tegenover de statige Cameleons hangen de richtbare Capa X spots. Dit trio voorziet de wand van een leuk accent en zorgen voor indirecte verlichting.

Lichte keuken met zwarte details

Wanneer je naar de keuken kijkt van dit appartement, vallen onze Angelo hanglampen meteen op. De ronde schijven liggen in de lijn van de ronde vormen van de tafel en passen perfect bij de zwarte details zoals de keukenkraan. Daarnaast geven de pendels ook een speelse touch aan de ruimte.

Boven het keukenblad kozen we voor een onopvallende ledlijn die wel meer dan voldoende licht voorziet. De ledlijn gaat bijna naadloos over in het plafond, waardoor alle aandacht volledig naar de Angelo pendels gaat.

Heb je zelf ook een project in het vooruitzicht? Contacteer ons voor meer informatie over een uitgedacht lichtplan. 

Gerelateerde producten