Doorgaan naar content
PSM Lighting
Een stijlvol gerenoveerd herenhuis, vraagt om aangepaste verlichting. Dit notariskantoor ademt klasse en daarop hebben wij onze verlichting gebaseerd.

In de vergaderruimte steelt onze Stella Line de show. In het profiel worden de Times Grid modules gecombineerd met Capa X spots met een LED van 700lm. Het op maat gemaakte profiel zorgt voor een heldere kijk op de aktes.

In het kantoor zelf werd een 3-fase rail geïnstalleerd waar opnieuw de Capa X spots op terugkomen. Om het geheel een huiselijke toets te geven, voegden we de Moby staan- en tafellamp toe met bladgoud. Dit zorgt voor een warme gloed doorheen het kantoor. Als accentverlichting op de wand aan de zithoek werd er gekozen voor Jacob spots op Juba balk.

Diezelfde rails en Capa X spots vind je ook terug in de strakke en moderne hal. De rails werden in de lengte gemonteerd om de lange gang extra te accentueren. Onze James staanlamp zorgt dan weer voor extra sfeer in de wachtzeteltjes. Doorheen het volledige gebouw zorgt de Luxor inbouwspot met Xicato LED voor algemene verlichting in verschillende ruimtes.

Heb je zelf ook een uniek project in het vooruitzicht? Vergeet dan zeker niet de gepaste verlichting te voorzien. Contacteer ons voor meer informatie.

Gerelateerde producten