Doorgaan naar content

Deze klant benaderde ons met een specifieke visie: het creëren van een verlichtingsconcept dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook functioneel en uitnodigend is. Hun wens was een naadloze fusie van strak minimalisme met een warme huiselijke sfeer.

Voor de keuken hebben we gekozen voor een Stellaline boven het eiland, een keuze die zowel elegantie als functionaliteit uitstraalt. De Stellaline, vakkundig op maat gemaakt, is een verfijnde en aanpasbare oplossing die harmonieus aansluit bij ieder interieur. Dit werd versterkt door het toevoegen van inbouwspots uit ons Equal Click System met Yoko casette. Een LED-lijn langs de muur boven het aanrecht zorgt voor een extra laag van warmte en verfijning.

De eetruimte wordt verfraaid door vier Mero pendellampen, subtiel bevestigd aan een inbouwrozet in het plafond, waardoor ze de eettafel op een stijlvolle wijze accentueren.

De woonkamer wordt gekenmerkt door een ingebouwde Myla-rail met Jacob-spots. Hun strakke lijnen en gerichte verlichting creëren een dynamische ervaring, waarbij de ruimte transformeert door de aanpasbaarheid van de spots. Dit ontwerp biedt de vrijheid om verschillende sferen te creëren en de nadruk op de meubelopstelling te leggen.

De hoge hal is een toonbeeld van creativiteit met de Moby pendels van uiteenlopende groottes en lengtes, uitgevoerd in transparant glas. Dit design benadrukt de ruimtelijkheid en voegt een speels, fris element toe als je de woning binnenkomt.

In de badkamer biedt een LED-lijn langs de muur voor een sfeervolle ambiance, die de wandtegels mooi doet uitkomen. Dit wordt aangevuld met functionele inbouwspots, essentieel voor dagelijks gebruik.

Buiten brengen de UFO-spots langs de oprit een harmonieuze overgang, die de buitenomgeving verlicht en een uitnodigende sfeer schept richting het interieur.

Dit project illustreert onze toewijding aan het creëren van een verlichtingsontwerp dat niet alleen de ruimte versterkt, maar ook de unieke smaak en stijl van onze klant weerspiegelt.

Gerelateerde producten