Doorgaan naar content
PSM Lighting
Bij PSM Lighting zijn we enthousiast om ons laatste verlichtingsproject te delen, ditmaal bij de Rochefort Abdij, een plek doordrenkt van geschiedenis en authenticiteit. Ons team heeft met zorg en precisie samengewerkt om een verlichtingsconcept te realiseren dat niet alleen functioneel is, maar ook de rijke sfeer van de abdij omarmt.
Boven de toonbank hebben we gekozen voor Olivia's met een roodkoperen afwerking. Het roodkoper benadrukt prachtig de kleuren en texturen van de toonbank, waardoor deze ruimte tot leven komt, het resultaat is een warme en gastvrije sfeer.
Daarnaast hebben we enkele Polo wandlampen geïnstalleerd, die subtiel en strak zijn vormgegeven. Deze lampen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun vermogen om naadloos aan te sluiten bij de authentieke elementen van de abdij. Ze dragen bij aan een rustige uitstraling, en het licht dat ze verspreiden voegt een vleugje sereniteit toe aan deze historische plek.
Bij psmlighting koesteren we de waarde van respect voor de geschiedenis en het behoud van het karakter van een locatie. Het verlichten van de Rochefort Abdij was een ware eer, en we zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan het creëren van een omgeving die de authenticiteit van deze prachtige plek weerspiegelt.
We kijken ernaar uit om meer van deze bijzondere projecten aan te gaan, waarbij we steeds streven naar het creëren van een verlichting die niet alleen functioneel is, maar ook het verhaal en de unieke sfeer van elke locatie versterkt. Bij psmlighting staan we klaar om te blijven bijdragen aan de magie van ruimtes door middel van ons vakmanschap en onze passie voor verlichting.

Gerelateerde producten