Doorgaan naar content
PSM Lighting
In juni 2021 verhuisde studieburo Goegebeur naar hun nieuw pand in Aalter. De strakke uitstraling en inrichting van de burelen wouden de zaakvoerders doortrekken in de verlichting en daarvoor kwamen ze bij psmlighting terecht.

In de inkomhal werd er een samenspel van ledlijnen gecreëerd. Door de speciale inbouwprofielen voor gyproc plafonds is er een naadloze overgang tussen de ledlijnen en het plafond zelf. Een strak design dus om de lengte van de ruimte te accentueren.

Het pronkstuk van het studiebureau is de moderne vergaderzaal die al van op straat de aandacht trekt. Boven de lange tafel vind je onze Jacob pendels terug. Op vraag van de zaakvoerders werden deze op maat ingekort naar 15cm. Daarnaast werd er bewust gekozen om de pendels apart en willekeurig in de ruimte op te hangen om een speels en dynamisch effect te creëren.

In de kantoren zelf was efficiënt en voldoende licht van groot belang. Om een aangename en heldere werkplaats te verkrijgen, stelden we onze Times profielen voor. Deze armaturen zijn voorzien van LEDs met hoge lumenwaarde en daardoor dus uitermate geschikt voor kantoorruimtes en burelen. Onze Times profielen kan je hier dan ook boven elke bureau terugvinden.

Om extra verlichting te voorzien aan de kasten kozen we samen met de klant voor 3-fase rails met Capa X richtbare spots. Het voordeel van het railsysteem is dat de spots op eender welk moment van plaats veranderd kunnen worden.

In de personeelskeuken wilden de zaakvoerders een meer gemoedelijke sfeer creëren. Boven de tafel hangt onze combinatie Manon pendels met glazen in steel kleur. Als extra verlichting werd een ledlijn in de wandplank voorzien en Mero SLA plafondarmaturen.

Wil jij ook een lichtplan laten uitwerken voor jouw kantoorruimte? Contacteer ons voor meer informatie en professioneel lichtadvies.

Gerelateerde producten