Doorgaan naar content

De rode draad door deze villa is soberheid. Elke ruimte in de woning straalt rust uit mede door het veelvuldig gebruik van organische ronde vormen. In samenspraak met de klant tekenden wij een lichtplan uit voor deze woning met het accent op subtiliteit met hier een daar een accent dat eruit springt.

3 volwaardige verdiepingen

De woning telt een gelijkvloers en eerste verdiep, maar is daarnaast ook voorzien van een ruime kelder. De eigenaars vonden het zeer belangrijk dat ook de kelder als een volwaardig verdiep beschouwd werd. Hier bevindt zich onder andere de wasruimte. Deze wordt verlicht door onze Cameleon inbouwspots. In de aanpalende ruimte met zitbanken en extra berging aan de achterdeur vind je de Pivot spots terug als subtiele eyecatcher.

Speelse toets met Pivot

Pivot staat erom gekend om een leuke twist te geven aan een interieur zonder al te veel op te vallen. Om die reden viel de collectie zo in de smaak bij de eigenaars van deze woning. De Pivot spots zijn dan ook prominent aanwezig op het gelijkvloers. Een samenspel van verschillende lengtes vormt een dynamisch geheel in de inkomhal. In de zithoek werden ze per twee gegroepeerd, wat een rustigere indruk creëert. Zo zie je maar dat de Pivot voor verschillende toepassingen ingezet kan worden, maar steeds die speelse touch geeft in eender welke ruimte.

De krachtige functionaliteit van Cameleon

Waar Pivot gebruikt werd om accenten te leggen, werd Cameleon in het lichtplan geïntegreerd in ruimtes waar vooral de functionaliteit van belang was. Vanuit die optiek kozen we voor de optie met Xicato LED van 1300lm per spot. De Cameleon spots vind je terug doorheen de volledige woning alsook in de badkamers op de bovenverdieping. Om de soberheid in de trappenhal te doorbreken, kozen de eigenaars voor een sobere eyecatcher met een combinatie Maestro hanglampen.

Heb je zelf een project in het vooruitzicht en nood aan een doordacht lichtplan? Contacteer ons voor meer informatie!

Gerelateerde producten