Doorgaan naar content
PSM Lighting
Kleuren Maatwerk Projecten Trends
Videos
Inspiratieboeken
 
Atelier

Psmlighting is trots op haar 100% Belgische productie. Ons volledig gamma wordt in-house geproduceerd in ons atelier te Aalter van ruw materiaal tot afgewerkt product. Neem snel een kijkje achter de schermen! Wil je meer weten over het verhaal van psmlighting? Lees er hier alles over.

 
Bisbeurs 2021

Psmlighting was begin oktober opnieuw aanwezig op de Bisbeurs in Flanders Expo Gent. AVS kwam langs op de stand om de nieuwste designs in beeld te brengen.

 
Cigaro

Ontdek de elegantie van Cigaro, waar fijne buisjes samenkomen met subtiele verlichting. Verhoog uw verlichtingservaring met Cigaro, de perfecte combinatie van stijl en technologie. Bekijk hoe de magie zich ontvouwt!

 
Equal Click System - NL

Equal Click System - NL

 
Jacob

Het elegant en gesofisticeerd design van de Jacob collectie, daar kan je niet omheen. De kenmerkende tube van slechts Ø40 gaat zeer subtiel op in de ruimte. Jacob is verkrijgbaar als spot, hanglamp, plafondverlichting en tafellamp. Meer weten? Bekijk hier alle modellen.

 
Project - Batsleer

Het kantoorgebouw van bouwonderneming Batsleer in Aalter is zeer modern en strak ingericht. De verlichting hebben we dan ook op basis van die interieurstijl gekozen. Lees hier alles over het project.

 
Project - Marie Mero

Het kledingmerk Marie Méro staat voor verfijning en evenwicht. We kregen dan ook als opdracht om deze kernwoorden door te trekken in de verlichting van het hoofdkantoor te Aalter. Lees hier meer over het project.

 
Project - VM Tegels

VM Tegels gebruikt verschillende ruimtes waar je als bezoeker telkens in een andere leefwereld stapt. Om de verschillende stijlen in de toonzaal goed tot hun recht te laten komen, wou VM de kracht van verlichting inzetten. Lees hier meer over het project.

 
Publireportage AVS 2018

Psmlighting in de kijker bij AVS.

 
Publireportage AVS 2019

Psmlighting in de kijker bij AVS.

 
Toonzaal

Psmlighting biedt professioneel lichtadvies aan voor elk project, groot of klein. Breng een bezoek aan onze toonzaal en ontdek alle mogelijkheden voor jouw persoonlijke woning, kantoorruimte, praktijk, restaurant, toonzaal... Samen met jou gaan we op zoek naar de geschikte verlichting.