Doorgaan naar content
PSM Lighting

Tuinverlichting voor elke tuin op elk moment

Wordt het een staycation dit jaar? Niet getreurd, met psmlighting tover je je tuin in een mum van tijd om naar een heerlijk zomers paradijs. Een zomer in eigen land zal nog nooit zo gezellig geweest zijn. Met onze tuinverlichting beleef je de leukste zomeravonden met je familie en vrienden op het terras al dan niet onder je oversteek of wie weet wel naast het zwembad. Hieronder vind je alle tips en inspiratie om je groene plek een grondige make-over te geven.

Een eerste collectie die uitermate geschikt is om sfeer te creëren in de tuin is de veelzijdige Polo familie. De collectie bestaat uit modellen in alle vormen en maten van pendel tot wandlicht en zelfs vloerlamp. Het grote voordeel aan de Polo familie is dat ze bij elke stijl past, of dat nu eerder industrieel, landelijk of modern is. Iedereen vindt dus ongetwijfeld een Polo die bij zijn of haar exterieur past. Voeg daar wat exotische planten en een heerlijke cocktail aan toe en je waant je onmiddellijk in zuiderse oorden.

Tuinverlichting.

Ligt je terras aan de andere kant van je tuin? Wij helpen je om de weg te vinden met ons uitgebreid gamma aan tuinpalen. Een van onze nieuwste collecties is Franklin. Deze strakke en moderne tuinverlichting is verkrijgbaar in drie verschillende varianten. Hij is er zelfs met bewegingssensor, zo hoef je je nooit zorgen te maken dat het licht nog niet aan is als je dat zware dienblad al in je handen hebt. Kies de gewenste hoogte en het gewenste kleur en klaar is kees. De toestellen zijn uitgerust met een ledlijn die voldoende licht geven tot in de vroege uurtjes. Daarnaast is onze Toledo reeds jaren een vaste waarde in ons assortiment. Deze collectie is verkrijgbaar in 3 verschillende hoogtes met keuze uit vierkant of rond verlichtingsonderdeel. Een tijdloos model uit hoogwaardige materialen waarvan je jarenlang plezier zal beleven in je tuin.

Tuinverlichting.

Op een warme zomerdag komt een frisse duik in een zalig zwembad natuurlijk als geroepen. Met psmlighting kan je zelfs tot ’s avonds laat genieten in het water. Onze armaturen kunnen tegen een stootje en zijn geschikt voor montage in de buurt van zwembaden. Ze worden vervaardigd uit inox en worden indien nodig dubbel behandeld zodat ze bestand zijn tegen chloor. Een passende armatuur uit ons gamma is de Minos tuinpaal. Zijn licht schijnt mooi naar beneden en met zijn stijlvolle en elegante uitstraling staat hij beeldig in elke tuin.

Tuinverlichting.

Mogen de kleurrijke bloemen ook wel in de spotlights gezet worden? Of heb je een schitterend kunstwerk in je tuin staan? Dan is daarvoor natuurlijk ook passende verlichting nodig. Accentverlichting is niet alleen een term dat voor interieur gebruikt wordt, het heeft ook zijn toepassingen buiten. Onze Ufo en Exter lenen zich daar perfect toe. De Ufo vormt één grote familie met kleine broer Ufo Mini en grote broer Ufo Grande. De richtbare kop is een handig instrument om net dat ene punt in de spotlights te zetten. Daarnaast is hij met zijn elegant design heel subtiel. Als het allemaal wat grootser mag, dan kies je beter voor Exter. Deze armatuur heeft een grote richtbare kop en valt zonder twijfel op in je tuin.

Tuinverlichting.

Een tuin vraagt natuurlijk ook heel wat onderhoud en dan is het altijd mooi meegenomen dat je al niet te veel moeite moet doen om aan elektriciteit te geraken. Met onze connecterende zuilen Nike en Control Box kan je overal waar je wil aansluitpunten installeren in je tuin. Ze zijn bovendien volledig vervaardigd uit inox waardoor ze een hele lange levensduur hebben. Nike is een familie tuinpalen uitgerust met 1 tot zelfs 6 stopcontacten. Het elegante en subtiele design zorgt ervoor dat hij helemaal niet opvalt, waar je hem ook installeert. Een handige tool dus voor personen met groene vingers. Onze Control Box gaat nog een stapje verder. Deze connecterende zuil kan gebruikt worden voor installatie van alle soorten aftakdozen. Daarnaast kan hij voorzien worden van 2 stopcontacten en zelfs een waterkraan. Waarom zou je het jezelf nog moeilijk maken, als het ook gemakkelijk kan?

Tuinverlichting.

Wil je nog meer tuinverlichting ontdekken? Blader dan eens in onze online outdoor cataloog. Je vindt er ons volledig gamma outdoor verlichting. Aarzel zeker niet om ons te contacteren, mocht je vragen hebben over bepaalde producten. Wil je een verlichtingsarmatuur van dichtbij zien? Wij hebben bijna alles in onze toonzaal hangen in verschillende kleuren. We ontvangen je graag voor wat meer informatie.