Doorgaan naar content
PSM Lighting
Duurzaamheid Evenementen
Publicaties
FAQ

Publicaties

Alles wat je moet weten over het nieuwe energielabel

Op 1 september 2021 deed een volledig nieuw energielabel voor lampen zijn intrede. Het oude label is dus niet meer van toepassing en dat brengt een aantal veranderingen met zich mee. Wij leggen je even kort uit wat er precies aangepast is op het label voor lampen.

Hoe onderhoud ik mijn verlichtingsarmaturen

De lente is volop in het land en het is met andere woorden opnieuw tijd voor de jaarlijkse lenteschoonmaak. Alles wordt piekfijn in orde gebracht voor de lente- en zomermaanden, zowel binnen als buiten. Iets wat vaak over het hoofd gezien wordt tijdens die schoonmaak is de verlichting. Het is namelijk zeer belangrijk om je verlichtingsarmaturen regelmatig te reinigen. Maar hoe doe je dat nu het beste? Wat mag je wel en niet gebruiken? Hieronder vind je alvast meer informatie en enkele do’s en don’ts!

Tuinverlichting voor elke tuin op elk moment

Wordt het een staycation dit jaar? Niet getreurd, met psmlighting tover je je tuin in een mum van tijd om naar een heerlijk zomers paradijs. Een zomer in eigen land zal nog nooit zo gezellig geweest zijn. Met onze tuinverlichting beleef je de leukste zomeravonden met je familie en vrienden op het terras al dan niet onder je oversteek of wie weet wel naast het zwembad. Hieronder vind je alle tips en inspiratie om je groene plek een grondige make-over te geven.

Bolgewricht Olivia.
Wat is een bolgewricht

Als je het gamma van psmlighting al even kent, herken je de ‘B3’ misschien al in de productreferenties. B3 wijst erop dat de armatuur in kwestie voorzien is van een bolgewricht. Maar wat is dat nu juist en waarvoor dient het?

Bladgoud voor een exclusieve touch

Goud is een trendkleur dat nooit uit de mode gaat. Het geeft je interieur dat kleine extraatje dat het nodig heeft en kan zowel subtiel als extravagant zijn. Psmlighting heeft een groot gamma aan verschillende goudkleuren, maar een speciale collectie daarin is toch wel de verschillende kleuren bladgoud. Bladgoud is een fijn en kostbaar materiaal dat toch wel de exclusiviteit van je interieur in de verf zet.

Made to measure

Bij psmlighting deinzen we voor niets terug en ook maatwerk schrikt ons niet af. Integendeel, het is een van onze specialiteiten. Elk interieur en elke woning is anders en heeft zijn eigen noden. Daarom vinden we het bij psmlighting heel belangrijk om de klant tegemoet te komen en ons in te zetten om net datgene aan te bieden, wat de klant nodig heeft. Vaak gaat dat dus om maatwerk.

Professioneel lichtadvies voor elk project

Verlichting is vandaag een belangrijk onderdeel van het interieur geworden. Wij staan je graag met raad en daad bij om de verlichting naadloos op je interieur te laten aansluiten. Als producent van verlichtingsmateriaal geven wij bij psmlighting professioneel lichtadvies. Wij helpen jou in de zoektocht naar de perfecte verlichting voor jouw project. Daarbovenop kunnen wij indien gewenst ook een lichtplan of een lichtstudie op maat uitwerken.